Over mij

IK BEN HENK BOUDEWIJNS

IK BEN HENK BOUDEWIJNS

Ik ben professioneel fotograaf en kan me niets leukers voorstellen om te doen in het leven. Hoewel ik geboren ben in Hellevoetsluis, woon ik nu naar alle tevredenheid samen met mijn vrouw, jongste dochter en hond Swift in Assen.

Na mijn opleiding aan de Fotovakschool (1979) ben ik eerst aan de slag gegaan als fotograaf voor een persbureau. Daarna ben ik als zelfstandig fotograaf verder gegaan. In mijn verdere loopbaan werkte ik voor diverse reclamebureaus, een krantenuitgeverij en een Internationaal Photo Agency. Ook ben ik als fotograaf lange tijd in dienst geweest bij GGZ Drenthe, een psychiatrische instelling. Ik was daar verantwoordelijk voor de fotografie van websites, magazines, brochures, posters, advertenties en flyers. Naast diverse opdrachtgevers in de gezondheidszorg, werk ik ook regelmatig voor kunst- en cultuurorganisaties, in het bedrijfsleven en bij particulieren. Ik ben beschikbaar voor opdrachten door het hele land. Kijk vooral niet raar op als je me daar in mijn oude Citroën DS5 ziet verschijnen.

Ik schiet zowel digitaal als op film, want ik ben gek op de kwaliteit, de korrel en de imperfectie van film. Het geeft iets extra’s aan foto’s. Regelmatig maak ik wat tijd vrij om persoonlijke fotoprojecten te realiseren, wat dan resulteert in fotografie voor boeken en exposities in binnen- en buitenland.

Als u meer wilt weten over mijn fotografie, neem dan een kijkje in mijn portfolio. Dit is uiteraard maar een klein deel van mijn werk. Ik laat u graag meer zien! Neem gerust contact met me op voor meer informatie en het bespreken van de vele mogelijkheden die ik u kan bieden.

Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen

Neem contact op
Webdesign and development by 404WEB Powered by Solo CMS